Slavni ljepotan prevario suprugu sa 80 žena: Nakon razvoda i optužbi za silovanje karijera mu je pred raspadom

Piše: Azra

William Levy na udaru je bijesnih fanova koji ne propuštaju da ga ‘časte’ zbog svega što je radio godinama, a zbog svega mu je karijera u krizi. Plavokosi Kubanac koji je odrastao u Miamiju i vrlo rano počeo se baviti manekenstvom, bio je i ostao tiha patnja brojnih ljubiteljica telenovela koje su ovog 40-godišnjaka već nekoliko puta proglasile najseksepilnijim muškarcem na svijetu.

Na zavodljivi osmijeh i zelene oči padale su mnoge, no Levy je uvijek isticao kako za njega postoji samo jedna žena , godinu dana starija glumica Elizabeth Gutiérrez. Ipak, nakon raznih afera koje je imao tijekom braka s Elizabeth Gutiérrez (41), glumac je prije nekoliko mjeseci objavio da se razvodi.

-Želimo vam reći da smo nakon puno razmišljanja, odlučili prekinuti svoju vezu. Ipak, nastavit ćemo biti predivna porodica koja smo sada i najbolji roditelji našoj djeci. To se nikad neće promijeniti, napisao je na Instagram storyju.

Kako navode meksički mediji, krahu dugogodišnje veze presudila je 28-godišnja Bárbara López, inače kćerka televizijskog producenta Reynalda Lópeza, a jedan izvor rekao je kako se William jednom prigodom pohvalio da je životnu partnericu prevario s 80 žena.

Od trenutka kada se saznalo da se razvode, za Levya su stvari krenule nizbrdo. On je već danima na udaru bivših obožavatelja koji ispod svake njegove objave ostavljaju ljutite komentare poput ”Čovjek koji je sposoban raditi ovakve stvari ženama i djeci nema nikakvu vrijednost za mene”, ”’Drago mi je vidjeti da nisam jedina kojoj se ovaj tip nimalo ne sviđa”, ”Sramota si za muškarce”, samo je dio komentara koji se mogu pročitati ispod objava.

Protiv glumca je podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloljetnicu i prisilio ju na spolni odnos. Tužba je ipak povučena, ali najšokantnije je bilo što se glumac nije trudio ni poreći da je spavao s tom djevojkom, nego je rekao da mu je lagala za svoje godine i nije znao da je maloljetna.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još