Ja nemam prava da ga držim pored sebe: Goca Tržan otvoreno o odnosu sa Rašom poslije pete neuspjele vantjelesne oplodnje

Piše: Azra

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Goca Tržan otvoreno je pričala o najtežim trenucima kroz koje su ona i njen suprug prošli. Pop zvijezda je istakla da ih je višegodišnja borba za zajedničko potomstvo dodatno zbližila, a njihovu ljubav učvrstila.

‒ Mislim da parovi koji silno žele dijete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osjećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama – ispričala je Goca na početku razgovora.

‒ Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: „Slušaj, ja ipak sada želim da imam dijete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš“. Ja nemam prava da tog čovjeka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada – krajnje iskreno priznala je pjevačica.

-On je moja, a ja njegova podrška. Znaš, kada se desi vantjelesna oplodnja i kada se desi „fejl“ u tom procesu, on mi svaki put kaže da mu je mnogo teško jer ne može da ponese nijedan dio mog tereta. Na ženama je sve. Žene dobijaju stimulaciju, žene prolaze kroz hormonske oluje… Psihički je to vrlo naporno. Hemija i biohemija rade tako da si toliko napet… To je PMS puta 100! I to traje, recimo, od početka stimulacije do početka začeća, ili do trenutka kada saznate da niste u drugom stanju.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još