Pamela nastupila u mjuziklu, ljudi komentiraju: Izgledala je kao da se super zabavlja

Piše: I.J.

Pamela Anderson debitirala je jučer na Broadwayu u mjuziklu Chicago, a časopis People piše kako je svojim nastupom nadmašila očekivanja i osvojila publiku.

Zvijezda Baywatcha glumila je Roxie Hart, glavni lik u ovom popularnom mjuziklu. Izvor Peoplea koji je gledao jučerašnju izvedbu rekao je da je publika poludjela za Pamelom Anderson i da je odglumila bez greške.

Na kraju predstave izgledala je kao da se super zabavlja, rekao je neimenovani izvor.

Prije nekoliko sedmica, prije nego što je krenula u brodvejski projekt, glumica je novinarima rekla da je to njena uloga iz snova i da se može poistovjetiti s Roxie.

-Mislim da slava za Roxie predstavlja slobodu. Ne radi se samo o tome da ste slavni nego istodobno dobivate puno pažnje i slobode. Mogu se poistovjetiti s mnogim stvarima iz mjuzikla.

Chicago je prvi put na Broadwayu izveden 1975., a ulogu Roxie Hart su, među ostalima, u prošlim izvedbama tumačile Ashlee Simpson, Brooke Shields, Michelle Williams i Melanie Griffith.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti