Must have komad ovog proljeća: Lejla Filipović nosi model traperica koji vizuelno produžuje noge

Piše: Azra

Lejla Filipović rado dijeli inspiraciju za modne igre na svom Instagram profilu. Nedavno je podijelila i vrlo nosivo i mladenačko street style izdanje sastavljeno od komada koje dobar dio dama ima u svom ormaru.

Pozirala je u jednom zagrebačkom šoping centru okružena cvijećem u ležernoj kombinaciji kojom su dominirale svijetloplave trapezice visokog struka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Iako bivšoj hrvatskoj misici nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno produživanje nogu – odabrala je model upravo ovoga efekta. Nogavice u obliku zvona vizualno smanjuju obim nogu, dok visoki struk traperica produžuje noge i cijelu figuru.

Svijetloplave traperice sparila je s crno-bijelom majicom ukrašenom likom preslatkog Disneyjeva junaka – Mickeyja Mousea, a preko svega nosila je elegantan crni sako s tri-četvrt rukavima.

Uz mladenačku majicu odabrala je i popularni model chunky patika u bijeloj boji s crnim detaljima, koje su dodatno produžile njenu manekensku figuru. Iste patike u vrlo sličnoj kombinaciji nosila je i prošle godine na jednom zagrebačkom festivalu.

Izvor: Zadovoljna.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti