Luksuzan tretman: Mnogi ga jedu a Danijela Martinović ga isključivo stavlja na lice

Piše: Azra

Pjevačica Danijela Martinović prošle godine proslavila je jubilarni pedeseti rođendan, ali, baš kao što glasi slogan jedne reklame, nema bore da to i dokaže. Da li je riječ o skupocjenim tretmanima, botoksu ili dobroj genetici, polemišu i pitaju se žene širom regiona.

‒ Vrlo sam disciplinovana kad je u pitanju njega lica, i to je uvijek kod mene mali ritual. Godinama o mom licu brine dr. Jelena Jakić, ali kada je riječ o kućnoj njezi, kavijar je moj favorit zbog njegovih visokohranljivih sastojaka. Upravo je kavijar najjači u obnovi kože i sprječavanju nastanka bora, otkrila je Danijela za 24sata.hr.

Danijela je, inače, ambasadorka luksuzne francuske kozmetičke linije koja kao sastojak za svoje proizvode koristi čuveni „Beluga“ kavijar, čija cijena ide i do 36.000 eura. Za kremu s kavijarom neophodno je izdvojiti oko 390 eura.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti