Pokazala kako je izgledala na početku karijere: Severina objavila snimku staru 31 godinu

Piše: Azra

Severina se prisjetila i pokazala kako je izgledala na početku karijere. Pjevačica je već decenijama jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, ali nekada je i ona bila samo jedna od brojnih mladih djevojaka koje su se nadale započeti muzičku karijeru.

Tog se vremena prisjetila objavivši video s jedne maturske večeri u Drnišu gdje je pjevala 1991. Severina je tad imala samo 19 godina, a na snimci se vidi da je bila obučena u skladu s modom devedesetih. Na sebi je imala traper jaknu i ‘policijsku’ kapu, a nosila je i šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

-Hvala nepoznatom autoru na ovom videu, koji me vratio u neka lipa vrimena. Drniš, 1991., maturalna zabava…, napisala je uz snimku.

Njena objava na Instagramu oduševila je i mnoge poznate koji su joj ostavljali komentare. ”Ajmeee, hit”, napisao je Tarik Filipović, a s njim se složila i Viktorija Rađa.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti