Oglasio se zaručnik Britney Spears o njenoj trudnoći: Ko je zapravo Sam Asghari?

Piše: Azra

 

Britney Spears je šokirala i oduševila fanove objavom o novoj trudnoći. Vijest je posebno razveselila obožavatelje zvijezde koja je tek prije nekoliko mjeseci izašla iz dugog skrbništva koje je nad njom imao njen otac te u kojem 13 godina nije mogla donositi odluke o svome životu, pa tako ni o tome hoće li imati djecu.

Na sreću, ti dani su iza Britney i otkako ju je sud oslobodio konzervatorstva uživa u slobodi sa svojim zaručnikom, mlađahnim Samom Asgharijem. Asghari je i sam na svome Instagramu podijelio sretnu vijest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

-Brak i djeca prirodni su dio snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se oduvijek veselio i ne shvatam ga olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi, napisao je.

Sam Asghari 28-godišnji je Iranac rođen u Teheranu. Kao 12-godišnjak je emigrirao u Ameriku, gdje je u Los Angelesu živio s ocem. Na nagovor sestre, počeo se baviti manekenstvom. Nakon što je s 21 godinom prvi put prošetao pistom u Palm Springsu, nastavio je dobivati veće angažmane, uključujući Super Bowl reklamu za Toyotu Prius i malu ulogu u muzičkom spotu Fifth Harmony “Work from Home”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Na kraju je dobio ulogu u spotu Britney Spears za pjesmu “Slumber Party”. Za Men’s Health se prisjetio  kako je izgledao prvi susret s pop zvijezdom, rekavši da mu je uzrokovala “leptiriće”.

-Ona je rekla: ”Bok, ja sam Britney”, a ja sam rekao:’ ‘Oprosti. Kako se ono zoveš?”, pokušao sam biti smiješan. Mislim da to niko nije shvatio.

Današnji zaručnici su zatim razmijenili brojeve mobitela, otišli na sushi i od tada su zajedno. Sam je i personalni trener te je rekao kako zajedno vježbaju u njenoj kućnoj teretani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Asghari je za Men’s Health još dodao: “Ona me motiviše više od ikoga. Ludo je kako mogu učiti o skromnosti od strane osobe poput nje. Kad bih mogao biti tako skroman kad sam tako visoko u životu, to bi bila najbolja stvar. Odrastao sam s tri sestre, a moja osobnost je samo biti podrška svojoj porodici, a ona je porodica. Uvijek ću je podržavati. Ona je još jedan blagoslov koji mi se dogodio.”

Izvor: Miss7. 24sata.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti