Sedmični horoskop: Blizanci uživaju u harmoniji, dok se Škorpijama strasti i osjećanja rasplamsavaju

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Ako ste slobodni i želite da promijenite status ili ste imali ljubavnih problema, pravo je vrijeme da se sve sasvim stabilizira. Opušteno čekate svaki novi dan.

Posao: Dolazi cijeli niz povoljnosti za željene promjene. Ako vam je, do sada, novac predstavljao najveći problem, čini se da dolaze bolja vremena i na tom planu.

Zdravlje: Ništa ne remeti svakodnevicu.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ulazite u veoma kreativnu i sretnu fazu, što se posebno povoljno odražava na vaš privatni život. Odnos s osobom koju volite izvor je veoma intenzivnog zadovoljstva.

Posao: Sedmica je naročito dobra za timske poslove. Inspirativni aspekti  ukazuju na formiranje relacija koje će imati velikog značaja za vašu poslovnu budućnost.

Zdravlje: Imate gotovo nepresušnu energiju.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Ono što je gotovo sigurno, jeste harmonija koja vlada u vašem ljubavnom životu. Situacija postaje sve bolja, a relacije s partnerom još iskrenije, sve ljepše.

Posao: I na ovom planu, možete biti spokojni. Očekuju vas dobri poslovni potezi, plodonosni ugovori koji obećavaju i više nego solidnu zaradu. Možete biti veoma zadovoljni.

Zdravlje: I dobra kondicija je važna.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Vaša veza postaje sve bolja, čvršća i ljepša. U svakom slučaju, rađa se nova, dugotrajna ljubav, koja lako može potrajati cijelog života. Ne krijete svoju sreću.

Posao: Možete očekivati izuzetnu finansijsku podršku, kao i različit uspjeh, te dobitak, bez obzira na uloženi trud ili nadanja. Moguća je i posebna, veća, zaslužena zarada.

Zdravlje: Što više šetajte, odmarajte.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Kao malo kada, romantični ste. Posebno ste zadovoljni ako imate stalnog partnera. Ako ste sami, gotovo je izvjesna neočekivana, ali lijepa i neobična veza.

Posao: Očekuju vas nagle promjene, na svu sreću, nabolje. Moguć je dobar poslovni dogovor ili potpuna promjena posla ili pozicije. Zbog takve šanse ste, naprosto, oduševljeni.

Zdravlje: Više uživajte, opustite se.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Imate znatnog uspjeha na ljubavnom planu. Ako želite avanturu ili flert, ništa lakše, rasterećeni ste. I u slučaju da volite samo jednu osobu, vaša želja se ispunjava.

Posao: Očekuju vas velike promjene i predan rad. Već početkom sedmice možete računati na ostvarenje plana, naročito ako je sve povezano s boljom pozicijom ili napredovanjem.

Zdravlje: Nađite način da se rekreirate.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Mnogo toga ovisi o vašoj spremnosti na popuštanje. Ako ste i ludo zaljubljeni, ne znate donijeti uvijek pravu odluku. Ne dopustite da bilo šta pokvari ljubavnu idilu.

Posao: Smanjuje se radni entuzijazam, ali i problemi koje vam pokušavaju nametnuti kolege. Predano i savjesno radite, ali pokušajte da što manje vaš rad zavisi od bilo koga.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Strasti i osjećanja se rasplamsavaju. Ne trebate brinuti ili sumnjati u vjernost ili dobronamjernost osobe koju volite. Partner je cijelim svojim bićem uz vas.

Posao: Sve slobodnije planirate nove poslove, pa čak i ulaganja u važan projekt. Jednu zanimljivu ideju nije lako ostvariti, ali povucite se i pritajite, bar na neko vrijeme.

Zdravlje: Samo treba da se opustite.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Razgovor s voljenom osobom, susret ili zanimljiv događaj, tjera vas da donesete važnu odluku. Potpuno razumijete da je došlo vrijeme za neke promjene u ljubavi.

Posao: Sigurno širite krug poslovnih poznanstava, što vam pomaže da lakše ostvarite određene ambicije, planove, uđete u novi posao ili možda da samo proširite postojeći.

Zdravlje: Energija na zavidnom nivou.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Čini se da pravite retrospektivu situacija kroz koje ste prolazili u proteklom periodu. Na posebnu toplinu i nježnost partnera možete računati ako ste u stabilnoj vezi.

Posao: Osjećate potrebu da se, bar na neko vrijeme, distancirate od većih, odgovornih i zahtjevnijih poslova. Radite samo ono i onoliko koliko je, zaista, neophodno.

Zdravlje: Odlično se osjećate i lijepo izgledate.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Najzad, dobijate odgovore na pitanja koja su sve donedavno raspirivala vašu znatiželju i maštu. Iskren razgovor, još više vas zbližava s osobom koju volite.

Posao: Nepotrebno se opterećujete hladnim i suzdržanim odnosom između vas, šefova ili kolega. Ipak, poslovna prijateljstva od velike su koristi za vaše samopouzdanje.

Zdravlje: Mislite o svom izgledu, još više o ishrani.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: U vašu intimu uvukla se neizvjesnost. Ne znate šta da mislite, a još manje šta treba da uradite da biste bili još sretniji. Posebno ste “slabi” na jednu prekrasnu osobu.

Posao: Odnosi s ljudima, koji vama predstavljaju autoritet, nisu baš sjajni. Razmislite o tome kako trebate postići kompromis ili se na neko vrijeme povucite u sjenu.

Zdravlje: Dobro bi vam došla rekreacija.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti