Mia Begović progovorila o propalim brakovima, ali i o tragično preminuloj sestri: Nedostaje mi do boli i nazad

Piše: Azra

Mia Begović gostovala je u rubrici In Magazina “Sasvim opušteno”, gdje je s Josipom Pavičić pričala o brojnim detaljima iz svoga života.

Čija si bila mezimica, mamina ili tatina, pitala ju je Josipa odmah na početku.

– Moj karakter nije baš bio karakter mezimice. Bila sam strašno nestašna, a kako sam kao mala imala alopeciju, onda su me još i šišali na kratko. Svi su naši prijatelji mislili da sam dečko, ispričala je te istaknula da joj to nije bilo teško. Kaže kako je za nju najviše razumijevanja imala sestra Ena.

– Ona me uvijek nekako branila, priča Mia te otkriva je li se u toj fazi odrastanja svađala sa sestrom.

– Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njenom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava, priča naša poznata glumica.

– Ena mi nedostaje do boli i nazad. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo, naglasila je.

Osvrnula se i na svoja dva braka te je komentirala koje je lekcije iz svega izvukla.

– U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti, ispričala je.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti