U ljubavi nema pravila: Ovo su slavne ličnosti koje su uspjeli osvojiti njihovi fanovi

Piše: Azra

 

Da ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme i ne mari za okolnosti ni granice, uvjerili smo se mnogo puta. Put od prve simpatije i zaljubljenosti na prvi pogled, srednjoškolske do ljubavi za čitav život zna biti protkan najvećim bolom ali i najvećom mogućom radošću.

U tinejdžerskim danima, mnogi su gajili simpatije prema svojevremeno slavnim ličnostim. Lijepili su se posteri, skupljale sličice i ispunjavali spomenari. Većini je taj san ostao nedostižan međutim ovi primjeri pokazuju kako zaista ništa nije nemoguće. Ovo su fanovi koji su uspjeli da osvoje svoje celebrity simpatije i zadrže se daleko od glamura dok je drugima to bila i prečica za ulazak u svijet poznatih.

Dugo se šuškalo o vezi Zaca Efrona sa 25-godišnjom Australkom Vanessom Valladares koja inače radi kao konobarica.

Adele je, također, bila dvije godine u braku sa muškarcem koji nije iz svijeta poznatih, Simonom Koneckijem.

Mnogima omiljeni par, George i Amal Clooney, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Amal je advokat za ljudska prava.

Glumica Reese Witherspoon svojevremeno je izjavila kako je svoj sadašnjeg muža Jima Totha upoznala ”iz vedra neba”. Nakon što joj se upucavao muškarac koji se sramotio, Jim je došao do nje i obratio joj se riječima: ”Izvinjavam se zbog prijatelja. Upravo je prekinuo s nekim”.

-Jim je stvarno dobar prijatelj, izvukao ga je iz te situacije. On je jednostavno takav, jako dobra osoba”, ispričala je tada Witherspoon. U braku su od 2011. godine.

Kate Middleton je otkrila da je bila veliki Wiliamov fan i lijepila njegove postere prije nego su se upoznali.

Hailey i Justin Bieber upoznali su 2009. godine kada ju je njen otac doveo na Justinov show na kojem je priznala da nije bila oduševljena onim što vidi. Par se vjenčao 2019. godine.

(E.M.)

Pročitajte još