Objavljena fotografija Silvane Armenulić s kćerkom Gordanom iz sedamdesetih godina

Piše: Azra

Prije 45 godina, čuvena pjevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe ostavila supruga i kćerku Gordanu, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina. Gordana je često isticala da joj je život bio veoma težak bez majke i da ne može da je preboli.

Silvana je svoju mezimicu uvijek vodila sa sobom gdje god je mogla, pa su tako bile veoma vezane jedna za drugu. Gordana danas ima 58 godina, profesorica je matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Sada se na Instagram stranici posvećenoj Silvani pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi kćerku po glavi. Inače, mnogi komentarišu da je Gordana naslijedila ljepotu od majke i da itekako liči na nju.

Podsjetimo, čuvena pjevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš. Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Izvor: Happytv.rs

(E.M.)

Pročitajte još