Isplivala buntovna Adelina fotografija iz tinejdžerskih dana: Možete li je prepoznati?

Piše: Azra

Od trenutka kada je Adele prvi put izašla na scenu 2008. godine sa svojim debitantskim albumom „19“, bilo je jasno da je ona nešto drugačije. I tokom sljedećeg desetljeća, britanska kantautorica nastavila je pokazivati ​​koliko je posebna u svemu, od svog nevjerovatnog glasa do impresivnog mršavljenja i glamurozne preobrazbe. Nakon što se vratila u središte pozornosti s izdanjem “Easy on Me” – njenog prvog singla nakon pet godina – Adele je novim albumom nakon duge pauze oduševila pratitelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adele (@adele)


U medijima su proteklih dana isplivale Adeline fotografije na kakve od dive nismo navikli. Ovog puta nije pozirala u raskošnim haljinama i sa svojim savršenim make up-om, već zagrljena s prijateljicom te pivom i cigaretom u ruci. Čini se kako je bila riječ o tinejdžerskoj rođendanskoj zabavi jer sama Adele nosi slavljenički bedž koji je prikačila na crnu majicu s bijelim tačkicama, a u oči upada i njena asimetrična frizura, kao i neravno odrezane šiške.

Podsjetimo, nakon što se 2019. rastala od supruga Simona Koneckia, dala je priliku novoj ljubavi s Richom Paulom. Iako se par prvi put sreo na zabavi prije nekoliko godina, počeli su izlaziti nešto kasnije, a svoju vezu obznanili su javnosti u ljeto 2021. Adele o svojoj novoj ljubavi ima samo riječi hvale, a također je podijelila da u ovoj vezi prvi put “voli sebe i otvorena je da je voli netko drugi”.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti