Dotjerani, zaljubljeni i tako moćni zajedno: Tarik i Lejla Filipović zablistali na proslavi Severininog rođendana

Piše: Azra

Dotjerani, zaljubljeni i tako moćni zajedno – Tarik i Lejla Filipović stigli su na proslavu Severininog 50. rođendana i pobrinuli se da svi pogledi budu okrenuti u njihovom smjeru

Proslava Severininog 50. rođendana bio je događaj koji se ne propušta, zabava o kojoj će se još dugo pričati. Naime, jedna od naših najpopularnijih pjevačica odlučila je rođendan proslaviti u velikom stilu – u jednom poznatom zagrebačkom klubu organizovala je proslavu za 300-tinjak zvanica, a slavljenica je zablistala u punom sjaju.

No, ni gosti nisi zaostajali, pogotovo kada je riječ i bračnom paru Filipović. Tarik i Lejla ponovo su, zaslužno, privukli brojne poglede. Tarik, koji se voli poigravati klasikom i upečatljivim komadima te se ne boji boja kada je muška moda u pitanju, ovog puta je posegnuo za pravi proljetnom outfitom – svijetlo plavim odijelom i bijelom košuljom, a kombinaciji je dao snažan prizvuk ležernosti s parom niskih, bijelih tenisica.

Lejla je pak, još jednom pokazala besprijekorno izdanje od glave do pete. Srebreni kombinezon asimetričnog kroja lijepo je naglasio njenu siluetu, a poseban detalj činio je korzet izrez te ukras u obliku široke trake koja pada preko jednog ramena. Srebrenoj boji sjajno je suprotstavila neonski ružičastu u vidu sandala tankih remenčića i male, ručne torbice koji su bili čak i sjajnom kontrastu s Tarikovim odjelom. Našao se tu i sjajan, bezvremenski bijeli kaput, kao i besprijekorna šminka te kosa skupljena u elegantan, niski rep.

I ovog puta Lejla je pokazala kako je prava majstorica elegantnih, odmjerenih ženstvenih i chic kombinacija koje uz pomoć detalja nikada ne izgledaju ‘obično’.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

Pročitajte još