Svi detalji luksuznog vjenčanja Mustafe Sandala s 19 godina mlađom izabranicom

Piše: E.M.

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, za nekoliko sedmica izgovorit će sudbonosno ‘’da’’ svojoj 19 godina mlađoj izabranici Melis Sütşurup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Vjenčanje bi trebalo biti održano u Rimu 3. juna, a luksuzna proslava nekoliko dana poslije u ekskluzivnom hotelu u Marmarisu i trajat će dva dana kako se navodi u pozivnici. Slavlje je predviđeno za 80 zvanica, a čak i troškove prevoza snosit će Sandal. Interesantno je kako su se mladenci odlučili na video format pozivnice na kojem je u jednom trenutku Mustafa čak i zapjevao svojoj budućoj ženi, prenose turski mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Mustafa i Melis zajedno su tri godine a zaručili su se u februaru ove godine. Zaruke su bile skromne i u krugu porodice, u ležernoj odjeći uz tortu na kojoj su pisala njihova imena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Sandal je domaćoj javnosti najviše poznat po braku s Eminom Jahović, s kojom se razveo 2018. godine. Zajedno imaju sina Yamana i Yavuza. Iako je mnoge zanimalo njeno mišljenje, Emina se još uvijek nije oglašavala o vjenčanju svog bivšeg supruga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti