Tarik Filipović o poznanstvu sa Severinom: Njeno srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine

Piše: S.P.

Još se sliježu utisci sa Severininog rođendana upriličenog prošle sedmice. Već se moglo vidjeti mnoštvo fotografija i videa s te velike proslave od mnogih zvanica, a među njima je bio i glumac i voditelj koji je stigao sa suprugom Lejlom, a koji se prisjetio prvog susreta sa slavnom splitskom pjevačicom.

– Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine… divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese i da se ne vidimo godinama uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali’, piše Tarik Filipović na Instagramu i dodaje: Kažu – ‘ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti’. Istina, ali njeno srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine. Dame se ne pita za godine pa ih neću spominjati. Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo, poručio je na kraju glumac i voditelj i Severini uputio rođendansku čestitku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti