Salma Hayek ponosno pokazala kćerku Valentinu: Nakon njenog rođenja, bila sam spremna da se odreknem glumačke karijere

Piše: Azra

Salma Hayek (55) slikala se sa svojom kćerkom Valentinom (14), prvi put, za naslovnicu meksičkog izdanja časopisa Vouge. Holivudska diva je u intervjuu otkrila i kako se njih dvije slažu i da li će kćerka poći njenim stopama.

-Još od malena ona sama bira svoju odjeću i to mi se uvijek sviđalo, priča Salma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Sada, kad je tinejdžerka, Valentina zna da “ukrade” poneki komad iz mamine garderobe koja je puna dizajnerske odeće. Da podsjetimo, tata je François-Henri Pinault, vlasnih modnih brendova Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Aleksandar McQuin i Yves Saint-Laurent

-Stalno se svađamo oko odjeće”, kaže Salma, “ona mi sve uzme”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Dvije meksičke ljepotice dijele i druga interesovanja. Obje, naravno, govore španski, pa vole da tako dijele tajne kad su u društvu. Valentina sa tatom priča na francuskom, ali je ne zanima njegov biznis. Željela bi da studira glumu i režiju, ali je zanimaju i socijalni problemi. Često volontira u narodnim kuhinjama.

Instagram/Hola.com

Salma uživa u materinstvu i kaže da joj odgovara što je ono došlo kasnije u njenom životu.

-Do rođenja Valentine već sam ostvarila najveće profesionalne želje i bila spremna i da se odreknem glumačke karijere, iskrena je zvijezda.

-Međutim, muž me je nagovorio da se vratim na posao. Smatrao je da bi mi, u nekom trenutku, mogla nedostajati moja profesija. A ona mi i dalje daje prostor za kreativnost, jer ja sam umjetnica, zaključila je.

Izvor: Lepaisrecna.mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti