Najtajanstveniji od trojice braće: Ovako izgleda brat Novaka Đokovića koji živi u Španiji

Piše: E.M.

Porodica Novaka Đokovića jednako privlači pažnju kao i on sam. Poznato je da Novak ima dva brata – Đorđa i Marka. Nakon što se s roditeljima pojavio na konferenciji za štampu zbog Novakovog suđenja u Australiji, Đorđe je dospio u fokus javnosti. U posljednje vrijeme se često piše i o njegovoj vezi s voditeljicom Saškom Veselinov.

S druge strane, ni Marko Đoković nije mogao proći nezapaženo, kako zbog zvučnog prezimena i starijeg brata Novaka tako i zbog njegovog atraktivnog izgleda. S obzirom da se previše ne eksponira u javnosti, mnoge je zaintrigirao njegov privatni život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Poznato je da živi u Marbelli u Španiji gdje uspješno gradi karijeru na teniskoj akademiji. Njegovo srce godinama pripada brazilskoj dizajnerici Leticiji Tessari s kojom se, navodno, i vjenčao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Svojevremeno su ga pozivali s teniserkom Carolinom Vozniacki, ali ova veza nikada nije zvanično potvrđena. Marko nerijetko objavljuje fotografije s braćom na svom Instagram profilu na kojima se može vidjeti koliko su bliski, te kako uživaju dijeleći strast prema istom sportu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti