Sedmični horoskop: Lavovima se poslovne neprilike bliže kraju, Ribe su na dobrom putu ljubavi

Piše: Azra

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Napokon vam kreće sve prema željama, a eventualni problemi se počinju rješavati “sami od sebe”. Voljena osoba priprema vam više nego ugodno iznenađenje.

Posao: Sedmica je izuzetno povoljna za poslovni, ali i finansijski probitak. Polako, ali sigurno, učvršćujete svoj status, znatno napredujete. Slijede i ugodni poslovni razgovori.

Zdravlje: Naučite, najzad, i da se odmarate!

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Čini se da ste prilično zadovoljni ljubavnim statusom. Tokom cijele sedmice ste mirni, sretni, zadovoljni, ušuškani u sigurnost, zaštitu voljene osobe.

Posao: U intenzivnom ste poslovnom periodu, prepunom noviteta, važnih kontakata i razgovora. Dobar je trenutak za pravu akciju, a propušteno možete nadoknaditi.

Zdravlje: Sasvim dobro se osjećate.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Očekuju vas uzbudljiva događanja. Iznenađenje voljene osobe ostavit će vas “bez riječi”. Ako ste slobodni, slijedi posebna sreća, pažnja i zanimljivi susreti.

Posao: Još uspješnije nego do sada nosite se s obavezama koje imate, a tako će biti i sa svim zadacima koji vas očekuju. Možete računati i na podršku vama važne osobe.

Zdravlje: Sretni ste, zdravi i zadovoljni.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Ljubav je za vas i dalje na prvom mjestu, i to s više nego očiglednim razlogom. Niz lijepih zbivanja uzburkat će vaša osjećanja, učiniti vas još suptilnijim.

Posao: Ne pristajete na polovična rješenja, a još manje dopuštate bilo kome od poslovne konkurencije da bude bolji od vas. Izazivate poštovanje kolega, naročito pretpostavljenih.

Zdravlje: Opustite se, relaksirajte se u prirodi.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Male teškoće u komunikaciji s osobom koja vas zanima ili koju volite, neće vas spriječiti da ostvarite ljubavne želje. Totalno se predajete voljenoj osobi.

Posao: Poslovne neprilike, ako ih je i bilo, bliže se kraju. I zbog toga, budite strpljivi, obazrivi, tolerantni, kako ne biste previdjeli važne detalje na putu prema cilju.

Zdravlje: Samouvjereni ste, energija se obnavlja.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Vaše zanimanje za ljubav trenutno je površno, ali ne i očekivanja od partnera. Važnija vam je sigurnost i postojanost veze, nego razgovor ili romantične geste.

Posao: Mnogo postižete samouvjerenim i odlučnim nastupom u poslovnom okruženju. Kontakti s uglednim ljudima omogućavaju vam da ostvarite željene ciljeve.

Zdravlje: Zadovoljstvo ima realan osnov.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Najbolje je da pristanete na određeni kompromis, dopustite partneru da vodi igru ili se zadovoljite manjim ljubavnim zalogajem. Tako ćete odagnati i sumnje.

Posao: Određene situacije ili osobe mogu se lako okrenuti u vašu korist, stati na vašu stranu. Predugo ste potiskivali nezadovoljstvo ili tragali za pozitivnom promjenom.

Zdravlje: Osjećate se kao preporođeni.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Čini se da pretjerujete u zahtjevima prema osobi koju volite. Kao da ne vidite koliko ste nezasiti kada je riječ o dokazima ljubavi. Nekada i ljubav zna da guši.

Posao: Pomalo ste rastrzani ili nedovoljno koncentrirani. Imate osjećaj da previše radite, a sporo dolazite do očekivanih rezultata. Više možete postići uz osmijeh.

Zdravlje: Odlično, ali više se odmarajte!

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Partner se ponaša pomalo izazovno. Vi mu, naravno, uspješno parirate i ispunjavate želje za oboje. Oprez nije naodmet, možete se naći u zamci ljubomore.

Posao: Bezbroj je povoljnosti za vaš poslovni status. U konačnici, vaš bespoštedni angažman donosi i veću dobit. Pravo je vrijeme da unesete pozitivne promjene.

Zdravlje: Puni ste energije i poleta.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: U pomalo ste prevrtljivom ljubavnom periodu. Ništa strašno, a najbolje je to što možete izvući važne pouke i spoznaje o voljenoj osobi i kompletnoj vezi.

Posao: Više je nego povoljna sedmica za prihvatanje novih obaveza ili rješavanje najzahtjevnijih zadataka. Veoma ste koncentrirani i temeljiti u svemu što radite.

Zdravlje: Možete biti veoma zadovoljni.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: U ovom periodu niste pošteđeni emotivnih previranja ili preispitivanja osjećanja. Nestrpljivi ste, pa odluke nemojte donositi ishitreno, imajte razumijevanja za partnera.

Posao: Nikako da pronađete potpuno ispunjenje i očekivani mir. Postojeće obaveze kao da su previše jednolične za vaš ukus. Želite više od onog što možete trenutno ostvariti.

Zdravlje: Jačajte imunitet, rekreirajte se.

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Na dobrom ste putu da ostvarite ljubavne želje. Više se ne  opterećujete strahom, koji je plod nesigurnosti. Manje brinete, a sve više uživate s partnerom.

Posao: Moguće je da ćete raditi manje, ali napraviti mnogo. Utrošena energija je minimalna, a rezultati odlični. Neki kontakti mogu vam donijeti posebnu korist.

Zdravlje: Što češće izađite na čist zrak.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti