Sofija Milošević pokazala vitku liniju samo mjesec dana nakon porođaja

Piše: E.M.

 

Sofija Milošević, jedna od najuspješnijih srbijanskih manekeni, nedavno se  ostvarila u ulozi majke. Sa svojim izabranikom Lukom Jovićem, nogometašem Real Madrida, dobila je sina. To je njihovo drugo dijete, s obzirom da par već ima sina Alekseja kojeg su dobili 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Za vrijeme trudnoće, Sofija je nerijetko objavljivala fotografije i isticala kako uživa u trudničkim danima. Mjesec dana nakon porođaja, podijelila je fotografiju iz teretane a mnoge je ostavila u čudu zbog svog izgleda.

Naime, manekenka je pozirala u plavom topu i helankama u ogledalu teretane, a tom prilikom njena vitka linija došla je u prvi plan. Izgleda kako se uveliko vratila u formu, a ostaje da vidimo da li su već na redu i neki novi projekti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti