Goca Tržan progovorila o depresiji i psihičkim problemima

Piše: Azra

Dok su se mnoge njene kolege vinule u zvijezde, Goca Tržan otkrila je koliko je skromnost važna. Pjevačica je otvoreno progovorila o depresiji, kao i padovima koje je u životu doživjela.

– Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovjek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

-Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ludi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe, objasnila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Veliku slavu koju je stekla nikada nije iskorištavala, već se oduvijek trudila da sačuva vrijednosti poput skromnosti i prizemnosti koje je stekla još kao djevojčica u svom porodičnom domu.

– Sve u životu što imam sam sama zaradila i zaslužila, ništa mi u životu nije bilo pruženo na dlanu. Prizemna sam osoba, mene bi bilo sramota da uđem negdje preko reda, vjerujte mi, istakla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Na svoje skromno, ali sretno djetinjstvo je izuzetno ponosna, a nikada nije bila od onih koji se stide da govore o svom životu prije popularnosti.

– U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Htjela sam čak da radim na pumpi, da perem prozore, nedavno je otkrila Goca.

Izvor: Alo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti