Nakon uspješne muzičke karijere, sin Lepe Brene napustio porodični dom i povukao se iz javnosti

Piše: Azra

Od 14. januara 2020. godine, kada je održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj Banji, Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag. Preko advokatske kancelarije uputio je saopštenje u kojem je naveo da više ne želi da bude dio javnog svijeta, snimci iz jedne emisije svjedoče da je drastično promijenio imidž, dok je Aleksandra Prijović, supruga njegovog brata Filipa, krajem prošle godine otkrila da je napustio porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

U ljeto 2017. godine Stefan se javnosti predstavio kao pjevač, a debitantski singl “Dva ludaka” naišao je na lijep prijem kod publike. Šta se u međuvremenu dogodilo nikome nije sasvim jasno, a evo kako je njegova majka, legendarna Lepa Brena u to vrijeme govorila o Stefanovim muzičkim počecima.

-Da se razumijemo, ne bi od toga ništa bilo da nema talenta. Međutim, kada na talentu počnete da radite, da ga razvijate, otkrivate jednu specifičnu muzičku emociju. Mislim da će Stefan uspjeti u onome što je zacrtao, ali hajde prvo da skočimo pa da kažemo hop. Neka pubilka da svoj sud. Sa velikom pažnjom pratim sve što radi i mislim da sam mu najveći kritičar.

-Ako si već odlučio da se baviš muzikom, ja više nisam tvoja mama, već tvoj supervizor, koji nadgleda sve i želi da od nebrušenog kristala napravi dijamant, ističe da mu je otvoreno rekla pjevačica.

— Donio sam odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su me pokrenule, nešto što bih volio da radim, ali otom potom, to ću podijeliti u nekom kasnijem periodu. Mnogo volim pjevanje i smatram da smo to veoma lijepo radili i uvijek smo davali 200 posto sebe, ali došao je i taj period u glavi, samo sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima. Karijera je bila lepa, kratka, ali slatka — objasnio je tada Stefan.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Pročitajte još