Dok svijet bruji o njihovoj ”majci iz pakla”: Gigi i Bella Hadid pokazale modno umijeće na crvenom tepihu

Piše: E.M.

 

 

Bella i Gigi Hadid pojavile su se na crvenom tepihu na gala večeri u New Yorku. Ni ovaj put, slavne sestre nisu mogle proći nezapaženo zbog upečatljivih outfita koje su obje nosile.

Gigi je zablistala u rozoj Valentino kreaciji sa šljokicama i visokim poteticama u istoj boji, dok se Bella odlučila na nešto svedeniju kombinaciju, crnu haljinu elegantnu haljinu, mrežaste rukavice i salonke.

Simpatične sestre cijelu se večer bile raspoložene i rado pozirale fotografima.

U posljednje vrijeme dosta se govorilo o njihovom odnosu s majkom, koja navodno kontroliše svaki njihov pokret. Bijesni fanovi  ne prestaju prozivati Yolandu od trenutka kada je Bella u jednom intervjuu  progovorila o svojim psihičkim smetnjama, narušenom fizičkom zdravlju i traumatičnom djetinjstvu, te kako je bila natjerana na brojne plastične operacije koje nije željela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Kruže priče kako im čak i određuje i šta da jedu, kako i s kim mogu da provode vrijeme te da je bila glavni krivac za sve njihove ljubavne krahove.

Photo: Celebs First 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti