Kćerka Marije Omaljev i Miraja Grbića izgovorila prvu riječ, ponosna mama podijelila video

Piše: E.M.

Glumački par Miraj Grbić i njegova supruga Marija Omaljev u oktobru prošle godine postali su roditelji. Marija je na svijet donijela djevojčicu koju je poznati par nazvao Billie.

Popularni Čombe, iz serije ‘’Lud, zbunjen, normalan’’ mnogima je bio i ostao omiljeni lik čiji nijedan potez nije mogao proći nezapaženo, a danas to važi i za njegovu malu porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

Marija je aktivna na Instagramu i često sa svojim pratiteljima dijeli neodoljive fotografije i videe malene Billie. Ovog puta, ponosna mama nije krila oduševljenje što je njena mezimica izgovorila svoje prve riječi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

Djevojčicina prva riječ glasila je ‘’mama’’ a komentari oduševljenih prijatelja su se nizali ispod videa. Neki su se čak i našalili kako je djevojčica ipak izgovorila očevo ime.

-Ma ne, rekla je Miraj!, šaljivo je napisala jedna od njih.

Glumački par vjenčao se 2008. a 2013. su se preselili u SAD gdje trenutno žive i rade.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti