Svi žele dijamant baklavu: Donosimo najlakši način rezanja

Piše: E.M.

 

Jedna od neizostavnih bajramskih tradicija je, svakako, priprema i posluživanje baklave. Ova orijentalna delicija glavni je dio bajramskih trpeza, a sve ostalo toga dana označava se kao ”sporedni kolač”.

Priprema baklave je prilično jednostavna i sastoji se od slaganja jufke tanko razvijenog tijesta, u nekoliko, obično desetak i više slojeva između kojih se dodaje smjesa mljevenih oraha. Poslije dužeg pečenja na niskoj temperaturi zaljeva se agdom,  kuhanom smjesom vode i šećera.

Mi vam donosimo najlakši i najbrži način za rezanje baklave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti