Osvanula prepiska: ASAP Rocky se udvarao instruktorici veslanja

Piše: Azra

Američki reper ASAP Rocky na meti je javnosti zbog spekulacija da vara pop zvijezdu Rihannu dok ona održava trudnoću. Sada su na vidjelo počele da izlaze njegove prljave tajne i skandali zbog kojih sve više šokira javnost.

Najnovija informacija koja je sada procurila u javnost je da kruže priče kako se Rocky na Instagramu tajno dopisivao s instruktorkom veslanja na dasci Jilly O’Donnel. O’Donel na Instagramu često objavljuje fotografije u bikiniju, a Roki joj je par puta slao poruke u kojima joj se udvarao a na koje Jilly nije odgovorila, prenosi The Sun.

Majka troje dece, nakon trećeg Rockyjevog pokušaja odgovorila je na poruku, a njih dvoje su tada nastavili dopisivanje. Prvi put joj se obratio prošle godine.

– Vidjela sam da ima plavu oznaku pokraj imena, ali stvarno nisam imala pojma ko je on, rekla je.

– Kad sam pitala svoju djecu ko je ovaj čovjek, kćerka mi je rekla da je to Rihannin dečko, a onda sam pomislila da je ovo smiješno, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

Dodala je i kako Rocky na Instagramu ima milione pratilaca.

– Bog zna zašto je baš meni odlučio da pošalje poruku, rekla je.

Rocky je, navodno, nepoznatoj ženi ponudio i let do Ukrajine gde je u tom trenutku boravio nekoliko mjeseci prije nego što je započeo rat. Međutim, Jilly je odbila njegov poziv napisavši kako nakon karantina ne može sebi da priušti ni pošten Božić, a onda nadodala i da bi on trebao da dođe do nje u Englesku jer je u Ukrajini bilo hladno vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @skindeepexmouth

Njihove poruke nastavile su da se nižu, a Jilly koja pokreće kozmetički posao, za The Sun je izjavila kako nije bilo šanse da otputuje u Ukrajinu zbog njega.

– To bi bilo ludo, ali mnoge žene verovatno pristaju na takve stvari. On je bogat i ljudi će bez sumnje dotrčati kad pucne prstima. Bila sam šokirana. Znala sam šta bi tražio od mene da sam otišla. Ali, barem sam se pošteno nasmijala, rekla je.

Jilly je komentirala i njegovu vezu s Rihannom.

– Bila sam šokirana kad sam vidjela da je s Rihannom, posebno zbog činjenice da je trudna. Ali ništa se nije dogodilo i sve je to bio prilično bezopasan razgovor. Nadam se da će biti jako sretni zajedno, poručila je.

Izvor: Objektiv.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti