Sjećate li se talentovanog Marka Bošnjaka, evo gdje je i kako izgleda danas

Piše: S.P.

Marko Bošnjak, talenovani dječak iz Bosne i Hercegovine, pobijedio je 2016. na pjevačkom takmičenju u Srbiji kada je imao samo 12 godina.

Prvim nastupom uspio je rasplakati žiri i oduševiti milionski auditorij izvedbom pjesme ‘’One night only’’. Za vrijeme trajanja takmičenja, plijenio je pažnju svojoj pojavom i nevjerovatnim talentom i osvojio srca širom regije.

Jednom prilikom je istakao kako se pojavio na audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan.

– Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pjevam… Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lijepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pjevam i to je meni najveća nagrada, rekao je Marko.

Priznao je i kako je popularnost u toj dobi loše utjecala na njega, ali da je uspio da ostane prizemljen i zahvalan na iskustvu.

Marko nije odustao od ljubavi prema muzici, a nedavno se s pjesmom ‘’Moli za nas’’ predstavio na Dori, hrvatskom izboru za Pjesmu Evrovizije. Tom prilikom oduševio je domaću i stranu publiku i osvojio drugo mjesto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti