Rođendan otkrio pravo stanje u bendu: Grupa Hurricane se raspada, zajedno do septembra?

Piše: Azra

Srbijanska grupa Hurricane posljednjih je nekoliko godina napravila pravi ‘bum’ na regionalnoj muzičkoj sceni.

Nakon što su se 2019. godine predstavile s pjesmom ‘Favorito’, Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenia Knežević redale su hit za hitom, a nevjerovatnoj slavi doprinio je i njihov fizički izgled kao i modni odabiri zbog kojih mogu stati uz bok najvećih svjetskih zvijezda.

Prošle su godine predstavljale Srbiju na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom ‘Loco Loco’, a iako su im mnogi prognozirali veliki uspjeh, u finalu su završile na 15. mjestu.

Bez obzira na to što ova trojka izgleda kao savršen spoj, već se neko vrijeme u medijima piše da je grupa pred raspadom. Nisu nova šuškanja da među njima nije sve u najboljem redu, a na društvenim mrežama mnogi su kao razlog neslaganja istaknuli činjenicu da Ksenia i Sanja nedavno nisu prisustvovale proslavi Ivaninog rođendana, iako su tome navodno kumovali ‘opravdani razlozi’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Ipak, neki su primijetili da je Ksenija te iste večeri na svom Instagramu objavljivanja fotografije iz jednog restorana brze hrane, zbog čega je sumnja na valjanost ‘opravdanih razloga’ još veća.

Neki kažu da djevojke planiraju biti u ovom sastavu još do septembra ove godine nakon čega će svaka započeti solo karijeru, a to je otkrio nepoznati izvor za  Blic.

-Imaju ugovor s menadžerom do septemrs i onda su odlučile da ga više neće obnavljati. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale pa je to utjecalo i na to da posao ne funkcionira baš najbolje i da dođe do razdora među njima, kaže izvor.

Iako, trebamo napomenuti da su djevojke iz grupe svaki put do sada demantirale napise o raspadu dodajući da ih razdvajaju otkako su postale grupa.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti