Ženi se Mustafa Sandal: Zakazano glamurozno vjenčanje od 200.000 eura, u javnost procurila pozivnica

Piše: Azra

Bivši muž Emine Jahović ponovo staje na „ludi kamen“. Mustafa Sandal izgovorit će sudbonosno „da“ skoro dvije decenije mlađoj izabranici Melis Sutsurup dva puta – prvo u vječnom Rimu, a potom u turskom ljetovalištu Marmarisu.

Odabranim gostima već stižu pozivnice. Bit će ih, pretpostavlja se, oko osamdeset. Građansko vjenčanje zakazano je za 3. juni u turskoj ambasadi u glavnom gradu Italije, a onda slijedi gala proslava koja bi trebalo da traje od 10. do 12. juna u rizortu D Maris na obali Egejskog mora. Interesantno je da pozivnica sadrži i kratak snimak ambijenta luksuznog hotela, dok se u pozadini čuje pjesma koju izvodi Mustafa.

Vjenčanje broj dva počinje u petak, 10. juna, uz „grčko veče“. Sutradan par će ponoviti zavjete pred gostima, a zatim kreće zabava bez kraja koja će se, tvrde bliski izvori, preseliti na plažu. Ceremonija se završava brančom u nedjelju.

 

Kako navode turski mediji, galantni Sandal je za ovaj važan događaj izdvojio oko 200.000 eura. Nije štedio ni kada se ženio sa Eminom. Iako su imali manje gostiju, u Istanbulu je tada potrošio pravo bogatstvo.

Izvor: Hellomagazin.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti