Zgodni Turčin zbog bivše proživljavao dramu: Snimke su otkrile istinu, sad smije viđati sina, a našao je i novu ljubav

Piše: Azra

Ozcan Deniz (49) osvojio je žene širom svijeta ulogama u sapunicama ‘Istanbulska nevjesta’ i ‘Sudbina’, a njegov turbulentni ljubavni život posljednjih godina privlači puno pažnje.

Naočiti Turčin je prije nekoliko dana čestitao četvrti rođendan svom sinu Kuzeyju kojeg je dobio 2018. s 20 godina mlađom manekenkom i glumicom Feyzom Aktan. ‘Sretan rođendan, moj dragi sine’, napisao je Ozcan uz preslatke fotografije na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Deniz je imao tešku brakorazvodnu parnicu s Feyzom kojom se oženio 2018. Ona ga je prijavila za fizičko nasilje i tužiteljstvo je tražilo za njega minimalnu zatvorsku kaznu od šest mjeseci.

Feyza je rekla da ju je Ozcan nekoliko puta pretukao, a on je sve to negirao i istaknuo da je neistina. Manekenka je kao dokaz svojih optužbi predočila bolničke nalaze od lipnja 2019. na kojima piše da je lakše ozlijeđena.

Nakon optužbi njegove bivše supruge za nasilje dogodio se zaokret i isplivale su snimke gdje ona udara Deniza i kida mu odjeću ispred kuće gdje je on došao vidjeti sina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Par se razveo nakon samo 15 mjeseci braka čime su iznenadili javnost. Turski mediji su ranije pisali da je glumac izbacio suprugu iz kuće jer ju nije mogao podnijeti, a prošle godine je on podigao prijavu protiv Feyze jer mu nije dopuštala da vidi sina.

-Svog sina viđam četiri puta mjesečno. To nije dovoljno ni meni ni sinu. Nisam se čuo s njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne mogu ni vidjeti ni čuti. Zahtijevam da sud pripiše meni apsolutno skrbništvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako, navodno je rekao tužitelju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Feyza Aktan (@aktannfeyza)

Sud je dao skrbništvo majci Feyzi, no u zadnjem ročištu je povećao broj dana koje glumac može provesti sa sinom. On se oglasio o tome ne skrivajući radost.

-Budući da je moj sin maloljetan, sudac je bio osjetljiv oko svega koliko je trebao biti. Dani koje mogu provesti sa sinom su povećani. Moja prava su malo više regulirana, rekao je Ozcan koji često dijeli fotografije sa sinom čijem je odgoju jako posvećen.

Inače, Deniz je prošle godine nakon cijele ljubavne drame s bivšom suprugom potvrdio da ponovno ljubi. Glumac je u vezi s 23 godine mlađom modnom dizajnericom Samar Dagdar koja je porijeklom iz Irana.

Kako su izvijestili turski mediji, skupa su od početka 2021. godine, a Ozcan dijeli fotografije sa Samar na Instagramu i ne krije koliko je sretan.

Dok je dijelu obožavatelja drago što je Ozcan riješio svu dramu, drugi ističu dobnu razliku između dizajnerice i glumca.

‘Otac i kći’, ‘Prestani si lagati’, ‘Ne razumijem da 50 godišnji muškarac to opet napravi’, ‘Lijepi par’, neki su od komentara.

Nakon svega što mu se dogodilo u posljednje vrijeme, Deniz je smanjio snimanja sapunica i posvetio se pozorišnim ulogama.

Izvor: story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još