Reakcija Ryana Reynoldsa na modni performans njegove supruge postala hit na društvenim mrežama

Piše: E.M.

Ryan Reynolds i Blake Lively važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Nijedan njihov javni nastup ne prolazi nezapaženo, a tako je bilo i na posljednjem događaju kojem su prisustvovali. Na posljednjoj Met Gali, Blake Lively pobrala je sve simpatije kreacijom koju je nosila.

Na crvenom tepihu pojavila se s Ryanom, a neko iz publike je uspio da snimi njegovu reakciju kada je Blake izvela svoj modni performans, u kojem je pokazala haljinu s dva lica. Na snimku se može vidjeti kako glumac svoju suprugu posmatra s ponosnom i s divljenjem, a uslijedio je i aplauz.

– Ryan Reynolds koji bulji sa iskricama u očima i plješće Blake Lively dok blista na Met Gali je razlog zašto vjerujem u ljubav, napisao je jedan od korisnika Twittera gdje je video i objavljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ira 🕊 (@doll_memories)

Blake je na Met Gali zablistala u kreaciji modne kuće Versace, koja je u jednom trenutku promijenila boju iz bronzane u tirkiznu a mnogi su se složili kako je ona bila glavna zvijezda te večeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti