Odmor u Bosni: Sabrina Tubić uživa s porodicom, podijelila emotivne trenutke

Piše: E.M.

Sabrina Tubić, bh. blogerka, youtuberka i influenserica, stigla je na odmor u Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa suprugom Dinom i kćerkom Daneen, nakon osam mjeseci ponovo boravi u Kalesiji sa svojom porodicom, a sudeći po fotografijama čini se kako ih ova posjeta zaista raduje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)

Sabrina je na Instagram profilu objavila kako uživa sa sestrom i bratom u parku, a sve oči bile su uprte u malenu Daneen koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan. S obzirom da su u toku bajramski praznici, nije izostala ni bajramska trpeza s baklavom i kafom.

Sabrina je otkrila i šta je prvo uradila kada je stigla. Neizostavni ćevapi odmah su se našli na meniju bh. influenserice, a upitala je svoje pratitelje da li je i njima to prva stvar na to do listi prilikom dolaska u Bosnu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti