Severina iskrena do srži: Sa sinovim pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom koji me povlači po sudovima

Piše: Azra

Hrvatska pop diva Severina Vučković majčinstvo, brojne izazove koje se te uloge tiču, sudska dešavanja oko starateljstva nad sinom Aleksandrom i nepravde, koje su je zbog toga zadesile, s razlogom poslednjih godina dijeli sa medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Njen izabranik, Milan Popović uticao je na odluku sudija i socijalnih radnika potom kupio kuću preko puta njene i na nju stavio video kamere, dok joj je istovremeno, po njenoj i priči njenih advokata, zabranio da lik nasljednika Aleksandra i njegove privatne podatke objavljuje na Instagramu.

Pjevačica majčinstvo posmatra kao najvažniju ulogu u svom životu, a uprkos tome što ima sudsku zabranu da javno priča na temu privatnosti nasljednika, nedavno je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina „Gloria“ svjesno napravila prekršaj, ponosno govoreći o njemu.

– Ja sam najsretnija osoba, jer sam majka jednog predivnog dječaka. Ponosna sam, dosta sam stvari naučila, očvrsnula i napravila zbog tog dječaka. To je moja najljepša emocija. Ništa me više ne plaši, sve me raduje. Ubitačna kombinacija. Strah od života i od ljudi ostavila sam u četrdesetim godinama. Preostaje mi radost života, rekla je Severina.

Photo: Damil Kalogjera

 

Na pitanje koliko joj je Aleksandar sličan odgovorila je: ‘’Vidite, to je benigno pitanje koje postavite svakoj javnoj osobi i ona s radošću i ponosom priča o svom djetetu. No, za mene nije benigno. Ja ne smijem, moram da šutim i odmjeravam šta ću reći. Uprkos tome reći ću da sam spremna za njegovo pubertetsko doba. Upravo zbog mog stava i odgoja, jer sam ga sama podizala, on je predivno dijete puno ljubavi. Moj svijet. Sve volim da radim s njim.”

-Jedino ne znam da igram igrice, ali mislim da sam mu inače kul. Onda znate da ću moći i sa pubertetom. Puno su gore pubertetlije od skoro šezdeset godina koji te potežu za kikice i povlače po sudovima, objasnila je ogorčena pevačica.

Izvor: Svet-scandal.rs

(E.M.)

Pročitajte još