Uređivali novi dom: Vidojeva smrt prekinula snove o zajedničkom životu u Zagrebu

Piše: Azra

Vijest da je u 44. godini preminuo Vidoje Ristović šokirala je regiju. Smrt je medijima potvrdila njegova supruga Nikolina, ali nije imala snage reći nešto više.

Njih su dvoje bili u braku devet godina i roditelji su sedmogodišnje kćerke Une Sofije. Kako su nerijetko otkrivale njihove fotografije na društvenim mrežama, Vidoje je bio u dobrim odnosima s Nikolininom starijom kćerkom Hanom, kao što je i ona bila u dobrim odnosima s njegovom kćeri iz prvog braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Ne tako davno kupili su kuću s bazenom, a u toku su radovi na njoj. Vidoje i Nikolina željeli su glavni grad Hrvatske pretvoriti u svoj dom.

-U Zagrebu smo kupili kuću i uređujemo je. Meni i suprugu se činilo da je na neki način manja sredina pa je jednostavnije za odgoj i odrastanje djeteta. Nekako je prevagnuo Zagreb. Naravno, to ne znači da jednog dana svoje školovanje neće nastaviti negdje drugo, rekla je Nikolina za Story.

-Uglavnom, ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umjesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime, ispričala je i dodala: “Osmislili smo i samoodrživi vrt. Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posjedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da vrtlar dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javit ću vam jesam li u tome uspjela.”

Nikolina je planirala živjeti u podstanarskom stanu dok uređuju novi dom, ali tada su se ona i kćerka otrovale ugljenmonoksidom. Od najcrnjeg scenarija spasio ih je upravo Vidoje, koji se u to vrijeme nalazio u Beogradu.

-Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je bilo drugačije, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćerkom, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo tu večer. Nazvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja, ispričala je Nikolina tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportirali u bolnicu. Apelujem da se zakonom uvede alarm za plin, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij, dodala je.

Nakon toga se preselila u hotel, a na kraju su se ipak smjestili u novi podstanarski stan dok se njihov dom ne završi.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti