Teško bi joj ko dao 56 godina, a ova glumica je nedavno otkrila svoju čarobnu formulu za ovakvo tijelo

Piše: Azra

Osim što je glumica, ova svestrana žena, Elizabeth Hurley (56) nosi i titulu majke, modela, ali i dizajnerice kupaćih kostima.

Na profilu na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj je očito koliko uživa ležeći uz rub bazena s pogledom na more. Nosila je crni dvodijelni kostim, vjerovatno iz jedne od njenih kolekcija.

Primijetili smo to po karakterističnim lančićima umjesto vezica, a besmisleno bi bilo da je poduzetnica odjenula neki drugi brend pored vlastitog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Hurley je ispod ove objave dobila mnoštvo komplimenata, kao što je “najljepša žena na svijetu”, te emotikone u znaku vatre i smajlića sa zaljubljenim očima.

Ova dizajnerica badića često pozira u svojim kolekcijama, zbog čega je zovu i kraljicom bikinija. Dokazala je svima da su godine samo broj te da se i u šezdesetima može izgledati besprijekorno dobro.

Elizabeth je u nedavnom intervjuu za Daily Mail otkrila kako održava svoju liniju, ali i što najviše jede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti