Zavirite na raskošnu rođendansku zabavu trogodišnjeg sina Kim Kardashian

Piše: S.P.

Na svom Instagram profilu, gdje ju prati nevjerovatnih 309 miliona ljudi iz cijelog svijeta, Kim Kardashian objavila je neodoljive slike s rođendanske zabave najmlađeg člana njihove porodice, malenog Psalma koji je proslavio slavi 3. rođendan.

Kim Kardashian ne može biti ponosnija nego što je na djecu koju je dobila u braku s bivšim suprugom reperom Kanye Westom, a danas najmlađi od njih, maleni Psalm, kojeg su dobili zahvaljujući surogat majci, slavi svoj veliki 3. rođendan.

Sretan 3. rođendan mojoj slatkoj bebi Psalmu. Tvoj osmijeh osvjetljava sobu, a tvoj glasni smijeh i maženje su apsolutno najbolji!!! Moj sinčić za cijeli život!!! Volim te mnogo, napisala je Kim uz rođendanske fotografije sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Fotogafije su odmah prikupile nekoliko miliona lajkova, a u komentarima se nižu brojne čestitke povodom trećeg rođendana njenog sina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti