Kristijan Iličić sa suprugom Andreom uživa u Sarajevu, organizovali i druženje s fanovima

Piše: E.M.

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić nedavno je oženio svoju dugogodišnju djevojku Andreu Trgovčević. Mladenka je na raskošnom vjenčanju zablistala u dva izdanja, a Kristijan nije mogao sakriti emocije kada je ugledao svoju izabranicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Slavlje se nastavilo i par dana poslije u krugu porodice, a Kristijan je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio odličnu atmosferu koja je vladala među gostima.

Prije nego otputuju na medeni mjesec, novopečeni bračni par odlučio je neko vrijeme provesti i u našoj zemlji. Kako je Kristijan istakao, posjeta predivnom Sarajevu je za njega posebna, jer im je to prvo zajedničko putovanje u braku.

Sunce i lijepo vrijeme iskoristili su za posjetu Vrelu Bosne. Nisu krili oduševljenje onim što su vidjeli, a predivne fotografije i snimke Kristijan je podijelio na svom Instagram profilu. Dan su iskoristili i za druženje s fanovima, koji su sudeći po fotografijama željno iščekivali ovo okupljanje a čak ni pokloni nisu izostali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti