Ilda Šaulić otvorila dušu: Zbog oca su mi sva vrata bila otvorena

Piše: Azra

Popularna pjevačica gradi svoju muzičku karijeru bez skandala. Ilda je otkrila da joj je dosta pomoglo što nosi prepoznatljivo prezime, ali da je to sa sobom donijelo i određenu odgovornost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Kćerka Šabana Šaulića trudila se da stvori svoju karijeru i jedinstveni stil.

-Naravno da mi je bila uvijek olakšica što sam kćerka Šabana Šaulića. Na početku su mi sva vrata bila otvorena. Zvučno, poznato prezime, ljudi su odmah znali o kome se radi, ali i specifično ime. Koliko je to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. Za svih ovih 13 godina koliko pjevam, mislim da sam napravila svoj pečat i da nisam obrukala oca, ispričala je Ilda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Šaban Šaulić preminuo je 2019. godine nakon tragične saobraćajne nesreće, a njegova porodica je teško podnijela ovaj gubitak.

Izvor: Nova.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti