Proslavila se prije skoro 20 godina u filmu ”Zapravo ljubav”, a evo kako ova šarmantna glumica izgleda danas

Piše: S.P.

Heike Makatsch proslavila se ulogom šarmantne Mie u filmu ”Love Actually” kad je imala 33 godine, a evo kako izgleda danas nakon gotovo 20 godina od filma.

Iz filma, ostala je zapamćena rečenica koju izgovara Heike: ”Ne želim nešto što trebam. Želim nešto što želim – nešto lijepo”, nakon što joj Harry, šef kojeg je zavela, pokloni ogrlicu s velikim zlatnim privjeskom u obliku srca.

I dok je u filmu Heike bila crnka, inače je prirodna plavuša pa već dugi niz godina nosi svjetlu boju kose koju je sada i podosta skratila, a iako će uskoro navršiti 51 godinu – Heike odlično održava svoju figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heike Makatsch (@heikemakatsch)

Nakon ”Love Actually”, Heike se i dalje nastavila pojavljivati u filmovima i serijama poput ”Hilde”, ”The Book Thief”, njemačkoj seriji ”Tatort: Zeit der Frosche” i mnogim drugima. A osim u glumačkom svijetu, Heike je dobro išlo i u privatnom.

Naime, Heike je čak sedam godina bila u vezi s Jamesom Bondom – glumcem Danielom Craigom. Par je prekinuo 2004. godine, a nakon Craiga, Heike je počela izlaziti s Maxom Martinom Schröderom, njemačkim glumcem i kompozitorom.

Max i Heike imaju dvije kćeri, 15-godišnju Mieke i 12-godišnju Pippu, a Heike ima i treću kćer koja je rođena 2015. godine, ali informacije o tome ko je otac djeteta i kako se djevojčica zove nisu poznati.

Heikin trenutni partner je Trystan Pütter, 41-godišnji njemački glumac koji je poznat po svojim ulogama u filmovima ”Anonymous”, ”War Horse” i ”Toni Erdmann”.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još