Gotovo neprepoznatljiva: Jedna od najljepših glumica pokazala svoju mračnu stranu

Piše: Azra

Jessica Biel zvijezda je nove mini serije Candy temeljene na stvarnom slučaju domaćice ubice koja je osamdesetih godina zgrozila američku javnost. Nakon što je u Netflixovoj drami Grešnica za ulogu istraumatizirane mlade žene koja počini ubistvo dobila pohvale publike i osvojila nekoliko strukovnih nagrada, Jessica Biel nastavlja karijeru graditi na mračnim temama.

No, njen lik ovoga je puta “pravi” hladnokrvni ubojica. Mini serija se zove Candy, a Jessica u njoj tumači domaćicu Candy Montgomery koja je sjekirom usmrtila svoju prijateljicu zbog sumnje da ima ljubavnu aferu s njenim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Supruga muzičara i glumca Justina Timberlakea s kojim ima dva sina, priznala da joj je u početku bilo jako teško uživjeti se u novu ulogu jer sa stvarnom Candy ima vrlo malo dodirnih točaka te se zbog uloge morala suočiti sa svojom mračnom stranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

-Jedino što nam je zajedničko je majčinstvo. Candy je bila ‘obična’ kućanica koja je život posvetila suprugu i djeci. Kad sam se tek upoznavala s njezinim likom, nisam znala za šta bih se uhvatila. Kako u ženi koja naizgled vodi miran porodični život pronaći tu patologiju ubojice? No, što sam dublje ulazila u cijelu priču shvatila sam da ženama u to vrijeme nije bilo nimalo lako. Čak i kad im se svijet rušio nisu smjele pokazati da im je teško. Svakako, to nije nikakvo opravdanje za gnusan Candyn čin, kazala je Jessica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Jessicina publika seriju čeka s nestrpljenjem i zbog još jednog razloga. Zgodna glumica kao Candy je, naime, neprepoznatljiva, s kratkom kovrdžavom kosom i velikim dioptrijskim naočalama, a ovo je prvi put da se Jessica, koja je prije glumačke karijere bila model, za neku ulogu potpuno fizički transformirala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Candy On Hulu (@candyonhulu)

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti