Britney Spears izgubila bebu: To je tragedija za svakog roditelja

Piše: E.M.

Britney Spears izgubila je bebu samo nekoliko sedmica nakon što je objavila da očekuje dijete s zaručnikom Samom Asgharijem. Tužne vijesti podijelila je na Instagram profilu, putem kojeg je uputila dirljive riječi povodom tragedije koja ih je zadesila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

-S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Ispod tužnog saopštenja, nizali su se komentari podrške a Sam je napisao kako će se uskoro ponovo desiti čudo.

Dok je bila pod skrbništvom svog oca, Britney je u više navrata isticala da želi da ima još djece ali joj on nije dopuštao. Pjevačica već ima dva sina iz braka s bivšim suprugom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti