David se pohvalio večerom s mamom: Gospođu Beckham rijetko vidimo, ali je jako bliska sa sinom

Piše: S.P.

Bivši fudbaler David Beckham (47) raznježio je fanove fotografijom s jednom od najvažnijih osoba u svom životu. Naime, objavio je fotografiju s večere sa svojom majkom Sandrom (73) u njenu domu.

– Ništa nije bolje od večere s mamom. Gamon (slanina), krompir, ananas, pečeno jaje, salata od kupusa i grašak. Najdraže jelo kad sam bio dijete. Hvala mama! Na kraju krofna s pekmezom i šoljica čaja, napisao je raznježeni David i zadirkivao sestru Joannu. ‘Kralj je došao kući’, poručio joj je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ispod fotografije mu se javio i slavni kuhar Gordon Ramsey, koji je blizak s fudbalerom, i napisao da stiže na večeru.

Beckham inače rijetko pokazuje majku u javnosti, a svi znaju da su jako bliski i da imaju jako dobar odnos. Ipak, na društvenim mrežama nikada ne propušta priliku čestitati joj rođendan ili Majčin dan.

Sandra ima odličan odnos i sa svojim unucima i unukom, a koliko joj je stalo do porodice pokazala je posebnim vjenčanim poklonom za novopečenu suprugu Brooklyna Beckhama, najstarijeg Davidovog sna. Naime, za Nicolu Peltz je dala izraditi personalizirani par Nike Air Force 1 tenisica sa sentimentalnim crtežima i porukama. Na tenisice je dala oslikati leptire, ruža i Brooklynove tetovaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Claridge (@adamclaridge_)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti