Za Leom su ludovale žene u regiji: Povukao se iz javnosti nakon hita sa Severinom, a ovu damu ljubi duže od 30 godina

Piše: S.P.

Amir Kazić Leo devedesetih i početkom dvadesetih bio je velika muzička zvijezda, a poredili su ga sa Zdravkom Čolićem. Mnogi se danas pitaju gdje je i šta radi, nekada veliki zavodnik Leo.

Dvijehiljadite godine prošle su u znaku velikih muzičkih hitova, a svoj procvat tada je kao muzička zvijezda doživio i Amir Kazić Leo, koga su u domaćim medijima nazivali Čolinim dvojnikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

Srce je mnogim djevojkama osvojio baladama, po kojima je ostao poznat, a onda se pojavio u spotu i objavio duetsku pjesmu sa Severinom “Kreni”, koja je postala apsolutni hit. Međutim, poslije nekog vremena, Leo se potpuno povukao iz javnosti i gotovo dvije decenije o njemu nismo čuli ništa, a onda se ponovo pojavio u Severininom zagrljaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

Danas  Leo živi u Istri, radi kao kompozitor, a sa brojnim muzičkim zvijezdama, među kojima je i Seve održava prijateljski odnos, pa nije iznenađujuće što je bio gošća na proslavi njenog pedesetog rođendana, gdje su ponovo ukrstili glasove i oduševili prisutne goste.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

Amir Kazić Leo je u dugogodišnjem braku, a on i supruga Biba ove godine obilježili su 33. godišnjicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

Biba izbjegava pojavljivanje u medijima, ali se na Amirovom Instagram profilu mogu pronaći fotografije sa suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casa Garibaldi (@casagaribald)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti