Neobičan medeni mjesec: Kristijan Iličić i njegova supruga uživaju s prijateljima u Mauritaniji

Piše: E.M.

Da je Kristijan Iličić izrazito uspješan u svom poslu, najbolje govori brojka od 327.000 Instagram pratitelja koji pomno prate i podržavaju njegov rad. Osim što niže poslovne uspjehe, čini se kako ni na privatnom planu nikada nije bio sretniji.

Nedavno je oženio svoju dugogodišnju djevojku Andreu Trgovčević, a nakon raskošnog vjenčanja i slavlja koje se nastavilo i nekoliko dana poslije, kratko su boravili i u Sarajevu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Bilo im je to, kako su istakli, prvo zajedničko bračno putovanje, ali i posljednja stanica prije odlaska na medeni mjesec.

Ovaj popularni hrvatski infulenserski par odlučio se za nešto drugačiju destinaciju i putovanje s prijateljima. Kako su naveli, željeli su da im medeni mjesec bude drugačiji i da ga do kraja života pamte po svemu što je u njemu bilo posebno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Trenutno borave u Mauritaniji, koja je ne tako čest odabir za mladence pa je bilo neobično, ali i vrlo originalno i jedinstveno odabrati upravo tu destinaciju za svoj medeni mjesec. Obzirom da su već posjetili najegzotičnije svjetske destinacije, Kristijan se već potrudio da nam pokaže i ljepšu strane ove zemlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

-Prizori pustinje, oaze, planina nevjerojatno su fotogenični i bio nam je velik gušt ustati u ranu zoru i napraviti post-wedding fotke za svoj book. Ne znam je li još neko u svijetu radio na ovakav način post-wedding fotke, malo jest neobično ponijeti ovu odjeću u pustinju, no željeli smo napraviti fotke kojima ćemo se uvijek vraćati s radošću i toplinom u srcu. Ova se destinacija pokazala odličnom kulisom za ovakav photo shooting, napisao je Kristijan ispod fotografija koje ostavljaju bez daha.

Ostatak putovanja je tek pred njima, pa ostaje da vidimo šta nam to još novopečeni supružnici spremaju.

Pročitajte još