Otkriveno zbog čega su Beckhamovi odbacili bliskog člana porodice koji danas živi u siromaštvu

Piše: Azra

Viktorija i David prvobitno su zaradili svoje ogromno bogatstvo na osnovu Beckhamove dugogodišnje fudbalske karijere i Victorijine modne linije i pjevačke karijere, dok drugi članovi porodice nisu bili te sreće.

Naime, u julu 2018. Mirror je objavio intervju sa Freddijem Everyjem, tada 17-godišnjim nećakom Davida Beckhama, koji se u to vrijeme borio da sastavi kraj s krajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Naime, kako je rekao živio je u bijednom privremenom smeštaju sa svojim ocem. Mladić je objasnio svoju tugu što se udaljio od porodice, uprkos tome što je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u kući Beckhamovih.

U ekskluzivnom intervjuu, Freddie je opisao kako se kada su se njegov tata Colin i Davidova starija sestra Lin rastali nakon 11 godina braka 2010. godine, sve promijenilo. Tada su njihovi životi krenuli u potpuno različitim pravcima. U vrijeme intervjua 2018. godine, nezaposleni Freddie je pohađao kurs zidanja kako bi zaradio za osnovne namirnice dok je gledao kako njegov rođak s kojim se igrao, Brooklyn uživa u životu.

I dok su u vrijeme intervjua Freddijeva mama i mlađi brat Josh živjeli u kući od 470.000 funti, Freddie i njegov otac živjeli su od beneficija u jednosobnom stanu na imanju u istočnom Londonu, dok je Freddie pokušao da ponovo stupi u kontakt sa svojom proširenom porodicom.

Freddie je za medije rekao da je njegov dragocjeni posjed bio par patika od 200 funti, koje mu je David jednom poslao kao kasni božićni poklon. Dok se njegov rođak Brooklyn, vozio u vrijednim automobilima, Freddie se vozio na dotrajalom planinskom biciklu jer nije mogao da priušti časove vožnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Freddie je rijetko viđao svoju mamu i mlađeg brata koji su bliski sa Davidom i suprugom Viktorijom. Freddie ne krije da sanja da se sastane sa svojim rođacima da gleda fudbalsku utakmicu ili izađe na obrok kao u stara vremena, a uprkos raskolu porodice, on nije zamjerio svojim bogatim rođacima zbog njihovog uspjeha.

– Na kraju krajeva, ponosan sam na svog ujaka, rekao je, priznajući da više nikome nije pričao o svojim rođacima zvijezdama, jer mu nikada ne bi vjerovali.

Izvor: Alo.rs

(E.M.)

Pročitajte još