Dijete ima ispade bijesa u trgovini? Ovo je trik kojim ćete spriječiti neugodnosti

Piše: S.P.

Možeš li zamisliti situaciju u kojoj s djetetom možeš mirno proći pored igračaka u trgovini bez ispada bijesa i plaća? Pa, jedna se mama dosjetila genijalnog trika koja joj pomaže da shopping prođe u najboljem mogućem redu! Svoj je trik odlučila podijeliti s 18,8 hiljada TikTok pratitelja, a sigurni smo kako će i tebi pomoći prilikom kupovine s djecom.

Za početak, Nicole DiMarco kaže da je najbolje uvažiti ono što dijete želi i to s puno entuzijazma; “Potvrdite njihov interes za igračku i recite nešto poput, vau, to je tako dobra igračka!” Potom, izvadi mobitel, fotografiraj ga s igračkom i pokaži mu sliku;  „Zatim spremite fotografije u album i podijelite ih s porodicom kao ideje za poklone! Također možete napraviti njihov popis želja za rođendan ili neku drugu proslavu.”

Nicole, nakon što ih fotografira, djeci kaže još jednu odličnu rečenicu: “Poslije fotkanja, kažem im da šaljem poruku Djedu Mrazu da izabranu igračku stavi na njihov božićni popis želja.”

Videozapis prikupio je više od 90 hiljada pregleda, a mnogi su mame bile oduševljenje savjetima. Jedna je žena napisala:  “Jao, ovo je zapravo sjajna ideja !!!”, a druga je dodala da je i sama to radila kada su njena djeca bila mala.

Izvor: miss7mama.24sata.hr

(S.P.)

Pročitajte još