DidiJ oduševljava kombinacijama dok šeta crvenim tepihom u Cannesu

Piše: E.M.

Srbijanska pjevačica i modna kreatorka Dijana Janković poznatija kao DidiJ ne krije da živi na visokoj nozi. Na Instagram profilu često dijeli uspjehe i detalje iz svog života, a njen posljednji javni nastup mnogima je zapao za oko.

Naime, DidiJ je trenutno gošća 75. Filmskog festivala u Cannesu. Ovo je njeno prvo pojavljivanje na kanskom crvenom tepihu, pa se potrudila da ostane i zapamćeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Zablistala je u kreaciji čuvenog Roberta Cavallija, a modni dodaci i frizura bili su u skladu s kombinacijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Pjevačica koja često intrigira javnost, u svom drugom pojavljivanju odlučila se za nešto svedeniju varijantu. Odabrala je dugu crnu haljinu koju je upotpunila velikom bisernom ogrlicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

-Konačno malo momenata s crvenog tepiha, napisala je DidiJ ispod videa na kojem ponosno pozira u Cannesu, a nema sumnje da je ostvarila veliki uspjeh ovom pojavom.

Podsjećamo, DidiJ je u braku je s srbijanskim biznismenom Danijelom Rokvićem s kojim ima kćerku Dajanu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti