Ovo je način kako da prevelike sandale učinite manjima uz pomoć starih čarapa

Piše: Azra

Kada su zatvorene cipele mrvicu prevelike to ćeš lako riješiti jer možeš staviti uložak za cipele ili različite druge sitnice koje će ih učiniti manjima. Sa sandalama i nije baš tako jednostavno, jer šta god da staviš, bit će vidljivo.

Ova djevojka došla je na genijalnu ideju a sve što ti treba su jedne stare čarape. Potrebno ih je izrezati tako da mali komadić stane u stražnji dio cipele gdje je većina modela ipak malo zatvorena, iznad pete, i mali dio koji ćeš staviti na remenčić.

@alisonvickers ♬ original sound – mattylord

Ova djevojka je tkaninu čarapa zalijepila pištoljem za ljepilo, kako bi bila sigurna da će dobro držati. Stavila je čarapu tako da prekriva cijeli stražnji dio cipele. Iako će iznutra izgledati prilično ludo, izvana se neće uopće vidjeti.

Nekada nema manjeg broja, a nekada se jednostavno preračunamo i nemamo vremena ići po nove. Za takve situacije od sada koristimo ovaj trik.

Izvor: Teen385.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti