Bijela haljina na tri načina: Kombinacija za posao, kafu i večernji izlazak

Piše: Azra

 

Mala crna haljina odavno se smatra najsvestranijim odjevnim komadom u ženskoj garderobi, a u ljetnim mjesecima nakratko joj se približi bijela haljina. Jednako svestrana kao i njena nepobjediva crna konkurentica, bijela haljina može se kombinirati na stotine načina te nositi u raznim prilikama.

Tokom najtoplijeg doba godine očekivano su najpopularniji modeli bijelih haljina napravljeni od prozračnih tkanina koje ne potiču znojenje i dopuštaju koži da diše. Primjerice, u dnevnim prigodama većina će odabrati pamučne i lanene haljine koje su najbolji saveznik u borbi protiv vrućina.

Naravno, prigodi ćemo prilagoditi kroj i dizajn haljine. Primjerice, za odlazak na posao odabrat ćemo malo zatvoreniji model klasičnog kroja, ali zato se u večernjim prigodama možemo poigrati s efektnijim modelima.

U nastavku pogledajte kako bijela haljina funkcionira u tri kombinacije za različite prigode i pronađite inspiraciju za svoj novi stajling.

Poslovna kombinacija s bijelom haljinom

Bijela haljina u ležernoj kombinaciji za kafu

Večernja kombinacija s bijelom haljinom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti