Neobičan razlog zbog kojeg Megan Fox nikada ne nosi podignutu kosu

Piše: E.M.

Svako od nas najbolje poznaje svoje tijelo i njegove potrebe, pa se mnogi rijetko usude na izlazak iz zone komfora. Kada gledamo slavne ličnosti, često nam se učini kako je kod njih sve savršeno, ali neki od njih usudili su se da javno otkriju svoje nesigurnosti.

Jedna od najljepših američkih glumica, čiju tajnu dobrog izgleda mnogi odavno žele da znaju, odlučila je da javno prizna šta  je to na njenom tijelu čini nesretnom i nesigurnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Atraktivnu Megan možemo vidjeti u interesantnim modnim izdanjima, ali uglavnom puštene kose uz različite varijante. Ukoliko ste se zapitali zbog čega je ne viđamo često s podignutom kosom, Megan je razlog otkrila u svojoj posljednjoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

-Nikad ne nosim podignutu kosu jer mi je glava veličine malenog zrna edamame, ali evo napokon se dogodilo i svi smo dobro. Dječji koraci, napisala je ispod fotografije na kojoj nosi visoku punđu.

Mnogi su se složili da joj odlično pristaje, a Megan je ovim potezom stavila do znanja da trebamo odbaciti svoje nesigurnosti i ponosno pokazati sve ono što nas čini drugačijim.

Pročitajte još