Jednostavna i brza maska od banane koja pomaže u borbi protiv peruti

Piše: Azra

Osim što su veoma bogat i zdrav izvor vlakana, antioksidanasa i vitamina, banane obiluju raznim korisnim dobrobitima za ljudski organizam, bilo da ih konzumiramo kao užinu ili poslasticu.

Osim dobrobiti za ljudsko zdravlje, banane su pokazale i niz pozitivnih utjecaja na kosu. Maska od banana poznata je po svojim antimikrobalnim karakteristikama i jako je korisna u borbi protiv peruti. Osim toga, vaša kosa će dobiti volumen i prirodni sjaj.

Postupak:

Potrebna vam je jedna banana koju ćete izgnjaviti a nakon toga dodati i jedno jaje pa sve zajedno sjediniti. Masku nanijeti na tjeme i ostaviti da djeluje pola sata, a nakon toga isperite. Za bolje rezultate, ponavljate ovaj postupak nekoliko puta mjesečno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti